22980 53453, 53454

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

  • Αρχική
  • Ξενοδοχείο
  • Η θέση του Ξενοδοχείου

Το Ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ύδρας, σε μια πολύ ξεχωριστή και ήσυχη περιοχή, σε απόσταση τρία μόλις λεπτά με τα πόδια από το κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας, με τα πολύχρωμα τουριστικά μαγαζάκια, τα καφέ, τα μπαρ και την κάθε είδους διασκέδαση.

Ο δρόμος από την παραλία μέχρι και το Ξενοδοχείο είναι πλακόστρωτος, χωρίς σκαλάκια και περνά ανάμεσα από μαγαζιά και σπίτια με την ιδιότυπη υδραίϊκη αρχιτεκτονική.

Η τοποθεσία του Ξενοδοχείου μας βρίσκεται πολύ κοντά στο κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας, που είναι γεμάτο από ζωή και διασκέδαση. Καραβάκια που σας μεταφέρουν σε πανέμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, μουσεία, αξιοθέατα, τουριστικά μαγαζάκια, γραφικές ταβέρνες, καφέ, μπαρ, εκθέσεις, συναυλίες και θάλασσα.

Σε λιγότερο από 10 λεπτά βρίσκεστε για κολύμπι στις βραχώδεις παραλίες Σπηλιά και Υδρονέτα στον Δυτικό μυχό του λιμανιού της Ύδρας. Κάνετε ηλιοθεραπεία στα "πεπλατισμένα" βράχια, βουτιές σε πεντακάθαρα νερά και πίνετε τον καφέ σας ή γευματίζετε στα πολύ όμορφα beach bar που υπάρχουν στις παραλίες.