22980 53453, 53454

ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

 • Αρχική
 • Ξενοδοχείο
 • Χώροι του Ξενοδοχείου

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ


Το Ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ύδρας, σε μια πολύ ήσυχη περιοχή, σε απόσταση τρία μόλις λεπτά, σε ισόπεδο, πλακόστρωτο δρόμο, από το κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας, με τα πολύχρωμα τουριστικά μαγαζάκια,
τις γραφικές ταβέρνες, τα καφέ, τα μπαρ και την κάθε είδους διασκέδαση.

 • 1
  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, ΗΣΥΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
  Το "Ippokampos Hotel" είναι ένα παραδοσιακό, πολύ ήσυχο και καθαρό Ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μία πολύ ξεχωριστή και ήσυχη περιοχή, αν και απέχει μόλις τρία λεπτά από το κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας.
 • 2
  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ
  Tο Ξενοδοχείο μας βρίσκεται πολύ κοντά στο κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας, που είναι γεμάτο από ζωή και διασκέδαση. Καραβάκια που σας μεταφέρουν σε πανέμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, μουσεία, αξιοθέατα, τουριστικά μαγαζάκια, γραφικές ταβέρνες, καφέ, μπαρ, εκθέσεις, συναυλίες και θάλασσα.
 • 3
  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ
  Από το Ξενοδοχείο, σε λιγότερο από 10 λεπτά βρίσκεστε για κολύμπι στις βραχώδεις παραλίες Σπηλιά και Υδρονέτα στον Δυτικό μυχό του λιμανιού της Ύδρας. Κάνετε ηλιοθεραπεία στα "πεπλατισμένα" βράχια, βουτιές σε πεντακάθαρα νερά και πίνετε τον καφέ σας ή γευματίζετε στα πολύ όμορφα beach bar που υπάρχουν στις παραλίες.
 • 4
  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Στο Ξενοδοχείο μας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, που σε συνδυασμό με την οικογενειακή φιλοξενία που προσφέρει το Ξενοδοχείο, δημιουργούν στον επισκέπτη μία αίσθηση ψυχικής γαλήνης και ηρεμίας.

Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε στο Ξενοδοχείο μας, για να σας προσφέρουμε την πατροπαράδοτη υδραίϊκη φιλοξενία μας.